Interculturele trainingen

Wij bieden verschillende trainingen van een halve of een volledige dag gericht op de bedrijfswereld. Deze trainingen zijn interessant voor expats die op het punt staan naar China te vertrekken, voor bedrijven die Chinese delegaties ontvangen, zakendoen met China of Taiwan, of regelmatig samenwerken met Chinese partners.

Onze trainers hebben een jarenlange werkervaring in China en geven u bij elke training heel wat praktische tips en voorbeelden uit de praktijk. We werken bewust met kleine groepen om de interactie te bevorderen en uitgebreid te kunnen ingaan op vragen.

Chinese bedrijfscultuur en business etiquette (volledige dag)

Chinese communicatie, culturele waarden (gezicht, relaties, reciprociteit...), Chinese business etiquette, bedrijfscultuur, do's & dont's, praktische tips.....

Trainingen op maat

Wij organiseren ook trainingen aangepast aan uw specifieke noden zoals ontvangen van Chinese delegaties, Chinese taal en communicatie, Chinese toeristen, enz.

Alle trainingen worden georganiseerd op aanvraag. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Aarzel dus niet ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.