FAQ

Vereenvoudigde of traditionele Chinese karakters ?

Hoe worden namen vertaald in het Chinees ?

Links: je naam in het Chinees

Mandarintools.com

Chinese-tools.com

Vertalen

Wij zorgen voor een vlotte en correcte vertaling van al uw zakelijke en technische documenten van het Nederlands, Frans of Engels naar het Chinees en vice versa.

Om een optimale kwaliteit te garanderen, werken wij met verschillende Chinese en Belgische vertalers. Vertalingen worden steeds door native speakers gemaakt en door een tweede vertaler herlezen.

Chinese vertalingen kunnen worden geleverd in vereenvoudigde of traditionele karakters naargelang ze bestemd zijn voor de Volksrepubliek China of Taiwan.

U kan bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen van officiële Belgische en Chinese/Taiwanese documenten zoals huwelijksakte, geboortecertificaat, diploma, rijbewijs... Deze vertalingen worden gemaakt en ondertekend door een beëdigd vertaler. De handtekening van de vertaler is gelegaliseerd door de rechtbank van eerste aanleg.

 

Tarieven

Elke opdracht is anders en tarieven zijn afhankelijk van de techniciteit van de tekst, het totale volume, deadlines enz. Onderstaande tarieven zijn dan ook enkel als richtlijn bedoeld. Voor kleinere opdrachten - ook al zijn het slechts enkele woorden - hanteren we een minimumprijs.

Eenvoudige lay-out van de tekst is gratis. Voor spoedopdrachten en gespecialiseerde vertalingen wordt een toeslag aangerekend. Tarieven zijn exclusief BTW.

Per woord (brontaal: Nedl / Eng) € 0,27
Per karakter (brontaal: Chinees) € 0,15
Beëdiging € 20 toeslag per opdracht
Minimumtarief per opdracht € 75 (voor bedrijven)

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.